Wedden? De naam van jouw hond staat in dit lijstje van 14 namen.

Wedden? De naam van jouw hond staat in dit lijstje van 14 namen.
Nederlanders zijn vaak creatief maar als het aankomt op de naam van een hond verzinnen zijn het bijna altijd dezelfde namen. Wij hebben een lijst gemaakt van 14 meest voorkomende honden namen. Wedden dat de naam van jouw hond hier tussen staat? Dit kunnen wij bijna met 100% zekerheid tegen jou zeggen. Het is namelijk zo dat de meeste mensen niet bepaald creatief zijn met het bedenken van een honden naam. Uit onderzoek blijkt dat een korte en krachten hondennaam het beste is om je huisdier je te laten gehoorzamen. Kort en krachtig, zodat hij/zij het snel herkend en je hem goed kunt toespreken/commanderen. Bekijk hier onder de lijst met 14 honden namen!

Leuke honden feitjes
Er zijn in Nederland ongeveer 2,200,000 honden. Dit is een stuk minder dan de rivaal soort (de kat) hiervan zijn er ongeveer 4,000,000 in Nederland. Als je dit omgerekend (17,000,000 inwoners) heeft ongeveer 1 op de 8 Nederlandse gezinnen wel een trouwe viervoeter in huis.

Lijst met 14 honden namen waarvan wij bijna zeker weten dat jouw honden naam hier ook tussen staat

De 1e naam: Luna

Luna

De 2e naam: Max

Max

De 3e naam: Bobby

bobby

De 4e naam: Bo

De 5e naam: Spike

Spike

De 6e naam: Diesel

De 7e naam: Lady

lady

De 8e naam: Bello

Bello

De 9e naam: Chico

De 10e naam: Dommel

De 11e naam: Senna

De 12e naam: Sam

Sam

De 13e naam: Daisy

Daisy

De laatste naam, nummer 14: Kyra

Kyra

Conclusie
En stond de naam van jouw hond tussen deze lijst van 14 honden namen? Wij gaan er vanuit dat deze er wel tussen stond. Bij de meeste gevallen is dit namelijk zo. Toch zijn er altijd uitzonderingen op de regels.

Mocht je nu geen hond hebben, geniet dan vooral van de schattige honden plaatjes!

Wat vonden jullie van dit artikel? Laat het ons weten onderaan de pagina met een reactie!

Heb jij nu vette content foto’s en/of plaatjes die wij moeten posten? Stuur ze op naar info@gentstudent.net . Wie weet staan ze volgende week op de website.

Groetjes,
Gentstudent.net

Gent Student

Papa Gentstudent! #doehetvoorgentstudent