Walvis slikt duiker in


 

Walvis slikt duiker in maar spuugt hem gelukkig weer uit!

Een duiker genaamd Rainer Schimpf ging weer eens duiken samen met zijn collega’s. Bij Port Elizabeth wat aan de kust van Zuid-Afrika ligt. Het leek een normale en vredige duiktrip te zijn, maar toen werd hij plots opgeslokt door een grote walvis! De professionele duiker die 51 jaar is kwam er gelukkig zonder kleerscheuren vanaf. Maar het had ook anders af kunnen lopen beseft hij zich maar al te goed. Hij doet zijn verhaal: ”Binnen een paar seconde kan je leven voorbij zijn” alsdus Schimpf.

Wat gebeurde er precies?
Hij was foto’s aan het maken van een grote groep vissen tijdens het snorkelen. Plots dook achter hem een grote walvis op: ”Mijn hele zicht werd zwart, het was pik donker ik zag niets meer. Er was geen tijd voor emotie of angst, het ging allemaal te snel”. Vertelde Schimpf aan ‘The Telegrapf‘ (een Britse krant).

Bekijk snel het onderstaande Gentstudent filmpje om het voorval te zien!

Wat gebeurde er nu precies op deze dag?
Het was een mooie dag om te duiken, een zonnige dag en de weersomstandigheden waren goed. Helaas kun je niet alles voorspellen in je leven, want kom op? Wie kan nou voorspellen dat dit gaat gebeuren: ”Walvis slikt duiker in”?

Geluk bij een ongeluk
Het gebeurde een kleine 20 a 30 kilometer van de kust af. Het ging allemaal heel erg snel, hij voelde iets op zijn heup en besefte toen dat een Walvis hem had ingeslikt. Hij heeft heel veel geluk gehad, voor hetzelfde geld nam de Walvis hem mee het diepen in om hem daar pas los te laten. Godzijdank werd hij weer uitgespuugd en had hij geen wonden. Achteraf kunnen hij en zijn collega’s er echt om lachen. Ze hebben de foto en beelden van hun leven gemaakt! Eind goed al goed zullen we maar zeggen!

Wat vonden jullie van het filmpje over: ”’Walvis slikt duiker in”?
Hebben jullie ooit iets geks meegemaakt in de zee en/of oceaan?
Laat het ons weten in een reactie onderaan de pagina! 

Gent Student

Papa Gentstudent! #doehetvoorgentstudent

Eén gedachte over “Walvis slikt duiker in

  • april 18, 2019 om 6:36 pm
    Permalink

    Heeft die geluk gehad zeg, voor hetzelfde geldt at die Walvis hem levend op hahahaha

Reacties zijn gesloten.