WAARSCHUWING: stop geen ijsje in je vagina


 

WAARSCHUWING: stop geen ijsje in je vagina

Voor alle dames een duidelijke waarschuwing van een dokter! Stop geen ijsje in je vagina om af te koelen. Toch doen veel dames dit, hier kunnen erge gevolgen aan zitten. Je denkt van te voren misschien, ach wat kan het voor kwaad? Nou wij zullen het eens uitleggen in dit artikel. Ga dus vooral niet met jezelf spelen terwijl je een ijsje aan het eten bent, de verleiding kan dan te groot zijn!

Waarom zou ik geen ijsje in mijn vagina mogen stoppen?

Je vagina is heel erg kwetsbaar, je vagina heeft namelijk een gevoelige huid. Een koud ijsje erin stoppen kan zorgen voor jeuk, pijn en een branderig gevoel. Pas dus op met bevroren voorwerpen in je vagina stoppen! Tenzij jij het niet erg vindt om de hele week met jeuk aan je doos rond te lopen of even langs de dokter te gaan die vervolgens een zalfje geeft voor op je gevoelige plekje! Doe het gewoon niet dames, ondanks dat het 40+ graden is…….

Maar het aller ergste wat er kan gebeuren is dat je vagina gaat ontsteken. Er zit suiker in een ijsje, dit kan je vagina ook nog eens aantasten. Ooit gehoord van PH waarde? Deze kan aangetast worden door het suiker dat in het ijsje zit. En nee begrijp ons niet verkeerd, ook een ijsje zonder suiker is schadelijk! Dus dames, leg de ijsjes maar weer terug in de diepvries of gebruik ze om op te eten!

Wat te doen als je toch een ijsje in je vagina hebt gestoken?
Jullie denken nu waarschijnlijk dat wij op grappen zijn. Maar zie hier het bewijs er zijn echt mensen die vragen op het internet wat je moet doen wanneer je een ijsje in je vagina hebt gestoken.
Ijsjes in je vagina stoppen helpt tegen pijn?
Dokter waarschuwt!

Zoals jullie kunnen zien, zijn er dus zat mensen die het wel eens gedaan hebben en hier vragen over hebben. Ons advies, doe het niet!

Conclusie
Wat vonden jullie van dit Gentstudent.net artikel? Laat het ons weten in een reactie onderaan de pagina!

Mocht jij nu vette content hebben die wij moeten uploaden? Stuur het dan naar info@gentstudent.net! 

Gent Student

Papa Gentstudent! #doehetvoorgentstudent