Trailer Peaky Blinders seizoen 5


 

Trailer Peaky Blinders seizoen 5

Goed nieuws voor de echte Peaky Blinder fans! De eerste trailer van seizoen 5 is namelijk uitgebracht. We waren er al op aan het wachten, maar nu is het dan eindelijk een feit de trailer is namelijk uitgebracht. Het 4e seizoen van Peaky Blinders is alweer meer dan 1,5 jaar geleden online gezet. Het werd dus ook tijd voor een nieuw seizoen! Netflix heeft aangekondigd dat vrijdag 3 augustus 2019 het gehele 5e seizoen van Peaky Blinders op Netflix zal verschijnen. Bekijk dus snel de onderstaande trailer en heb nog even geduld om Thomas FUCKING Shelby weer in actie te zien zijn met zijn vrienden en familie!

Peaky Blinders trailer seizoen 5

Wat vinden jullie van dit nieuws?
Wat vinden jullie er van dat er eindelijk weer een nieuw seizoen van deze serie op Netflix te zien zal zijn? Wij zijn zelf echte fans en zijn dolblij met dit nieuws! Weer even lekker genieten van de Shelby familie! We zijn wel benieuwd wat er precies gaat gebeuren en het is een beetje jammer dat er bijna 2 jaar tussen zat. Hierdoor zijn we alweer een beetje vergeten wat er in seizoen 4 allemaal gebeurd was. Maar toch zijn we super dankbaar dat de BBC weer een nieuw seizoen uitbrengt.

Wat vinden jullie van de trailer?
De trailer is op dinsdag 30 juli 2019 uitgebracht op Youtube. Deze is nu al meer dan 800.000 keer bekeken, dat is aardig wat binnen 24 uur. De trailer belooft alweer een vet seizoen! Wij kunnen niet wachten tot vrijdag.

peaky blinders trailer seizoen 5

Afsluiting
Wat vonden jullie van dit artikel/nieuws? Laat het ons weten in een reactie onderaan de pagina.

Mocht jij nog vette content en/of nieuws hebben dat wij moeten posten? Laat het ons weten door te mailen naar info@gentstudent.net. En wie weet zie jij jouw tip wel online verschijnen op onze website.

Groeten,
De Gentstudent.net redactie! 

Gent Student

Papa Gentstudent! #doehetvoorgentstudent