Tieten op Defqon, liepen er maar meer meisjes zo bij!

Tieten op Defqon
Het was afgelopen weekend weer heel warm, en je moet iets als je op een festival bent. Deze meid had de oplossing tegen de hitte. Het nadeel is wel dat iedereen daardoor haar borsten kon zien. Maar goed, wat maakt het uit. Bekijk hier onder de beelden!

Dit doet de hitte dus met mensen, maar ieder zijn ding. Leef en laat leven, laten we hopen dat ze van Defqon.1 heeft genoten!

Op zoek naar seksspeeltjes of uitdagende lingerie?
Hier staat een banner van een top website over dit soort artikelen. Dus mochten jij en je partner het naar een hoger niveau willen tillen of wil jij iets om jezelf te verwennen? Klik dan op onderstaande afbeelding!Klik hier om naar Wilie.nl te gaan!

Wat vonden jullie van dit filmpje? Laat het ons weten in een reactie onderaan de pagina. Wij vonden het geweldig, een uniek idee en tegelijk opwindend! Laten we hopen dat meer vrouwen dit voorbeeld volgen op de festivals die nog gaan volgen deze zomer!

Heb jij video’s of foto’s die iedereen moet zien en die wij moeten posten? Mail het dan naar info@gentstudent.net en wie weet komt jouw content morgen op de website!

Groetjes,
De Gentstudent.net redactie

Gent Student

Papa Gentstudent! #doehetvoorgentstudent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *