Sylvana Simons al twee jaar zonder inkomsten en zit financieel aan de grond

Sylvana Simons heeft al twee jaar geen inkomsten meer en zit financieel aan de grond. Sylvana Simons van 47 jaar is al twee jaar aan het strijden voor haar idealen, maar financieel levert het niets op. Twee jaar geen inkomsten meer hakt erin, ze heeft zelfs haar auto moeten verkopen.

Politieke partij Bij1
Ze hoopt dus om meerdere reden dat haar partij in de Amsterdamse gemeenteraad komt. Niet alleen omdat ze zo een grotere betekenis heeft in het strijden voor haar idealen. Maar ze krijgt er dan ook geld voor, geld wat ze heel hard nodig blijkt te hebben.

Als gemeenteraadslid strijkt ze in Amsterdam 2352 euro per maand op. Met een extra onkostenvergoeding van 226 euro per maand. Dat is dus een hele vooruitgang als je kijkt wat er de afgelopen twee jaar binnen kwam. Maar het vreemdste aan dit verhaal is nog dat ze vroeger wel veel geld verdiende.

Verdienste in het verleden
Sylvan Simons heeft negen jaar gewerkt bij RTL4. Ze prestendeerde een aantal succesvolle programma’s zoals: TV Makelaar, Dancing with the stars, Char en het Medium. Dat zijn niet de minste programma’s, bijna iedereen in Nederland heeft haar dan ook wel eens gezien op TV. In 2009 is ze gestopt bij RLT4, maar daarna kon ze alsnog het droomleven leiden. Ze werd dagvoorzitter wat al snel duizenden euro’s per dag opleverden, ook was ze te horen in verschillende radioreclames. En natuurlijk als tafeldame bij De Wereld Draait Door. Hierdoor had ze ondanks haar vertrek bij RLT4 niets te klagen.

Heb jij nog tips voor de Gentstudent redactie?
Stuur deze dan in via de contact pagina!

Laat onderaan de pagina ook even weten wat jij van dit bericht vond!

Gent Student

Papa Gentstudent! #doehetvoorgentstudent