Rapper Sjors wordt geslagen in Hoogeveen


 

Rapper Sjors wordt geslagen in Hoogeveen
Wie kent Rapper sjors niet? De beroemde cultheld uit Nederland.
Met zijn beroemde uitspraken, liedjes en acties.
Voorbeelden zoals: ”Pindakaas”, ”Snickers”, ”Yeah let’s go!” en ”Shemales”. Regelmatig komt Rapper Sjors weer in het nieuws en de media. Is het niet via een nieuwe video clip met zang, dan is het wel weer om iets geks. Dit keer gaat het ook om iets vreemds, hij is namelijk geslagen! Bekijk hier onder de beelden hoe Rapper Sjors geslagen wordt in Hoogeveen!

Inmiddels is Rapper Sjors ook internationaal bekend. Hij werd geboekt voor een optreden in Hoogeveen, maar dit liep niet zoals gepland. Er bleken een aantal bier gooiers in het publiek te zitten, maar goed dit gebeurt wel vaker ook bij andere artiesten. Maar toen kreeg hij vanuit het niets ook een paar rake klappen. Dat slaat natuurlijk nergens op, je hoeft iemands muziek niet mooi te vinden. Maar je moet wel van andere mensen afblijven met je poten! Hierboven is het filmpje te zien, hoe Rapper Sjors een paar klappen krijgt. Wij begrijpen wel dat hij na het optreden flink geschrokken was. Zoiets maak je ook niet dagelijks mee.

De nieuwste single van Rapper Sjors hieronder in de link!
Rapper Sjors – Nie Bekannt in Deutschland (Official Music Video) PROD. DJ GALAGA

Een ander artikel/filmpje bekijken over Rapper Sjors?
Rapper sjors gaat internationaal

Wat vonden jullie van het filmpje? Wij vonden het niet bepaald normaal, een artiest moet je in zijn waarde laten. Anders hoef je hem ook niet te boeken. Laat het ons weten in een reactie onderaan de pagina! 

Gent Student

Papa Gentstudent! #doehetvoorgentstudent