Hier komen alle pikant foto’s / filmpjes en Gentstudent.net uncensored!
Dagelijks nieuwe foto’s en filmpjes van Gentstudent!
Volg Gentstudent.net op Twitter
Volg
Gentstudent.net op Facebook

VOEG GENTSTUDENT TOE OP SNAPCHAT: @GENTSTUDENTNET

Wat is Gentstudent.net pikant?

Dit zijn alle pikante foto’s en filmpjes die Gentstudent online zet!
Hier kunnen dus foto’s en filmpjes van tieten, kontjes, sex en andere seksistische dingen op te zien zijn! Onder de fans is dit namelijk razend populair! Door deze pikante dingen te posten werd Gentstudent onder meer een groot succes onder studenten!

Wat is Gentstudent.net uncensored?

Gentstudent uncensored betekend letterlijk dat er geen filter/blok voor de pikante foto’s en filmpjes komt te staan. Dit houd in dat jij echt de tieten, kontjes, kutjes en piemels van de personen kunt zien! Dit is het populairste gedeelte van Gentstudent! Helaas is Snapchat daar geen fan van, daarom worden alle uncensored accounts heel snel verbannen. Gelukkig maar dat wij met de oplossing zijn gekomen! Bekijk dus regelmatig deze pagina voor meer content :d

Snapchat doet lastig

Helaas doet Snapchat de laatste tijd extreem lastig. De verhalen worden steeds sneller verwijderd, zeker bij de pikant / uncensored accounts. Deze zijn na een tijdje niet eens meer te zien. Dit betekend dus dat hun systeem slimmer wordt. De berichten worden dan automatisch weg gehaald van het verhaal? Daar begint het wel op te lijken. Want na een tijdje bijvoorbeeld na 10 a 20 minuten kunnen veel snapgebruikers deze al niet meer terug zien. Terwijl het account niet verbannen is. Dat is toch vreemd, als een medewerker deze foto’s en/of video’s eraf zou halen? Zou die ook wel het uncensored account verwijderen. Maar dat was vaak niet het geval, enkel de verhalen werden weg gehaald. Maar goed, ook de accounts zelf worden steeds sneller verwijderd en het lijkt erop dat de medewerkers er tegenwoordig extra alert naar aan het kijken zijn. But, the story wil continue.