Pesters mishandelen een jongen


 

Pesters mishandelen een jongen en breken zijn neus

In de video is een jongen te zien die stoer zou hebben gedaan tegen de andere jongen. Deze andere jongen zou bijna geschorst zijn om wat de jongen die geslagen word zou hebben gedaan. Maar goed, ondanks wat iemand doet. Zinloos geweld is nooit de oplossing! Bekijk dus snel onderstaande video om het gevecht te zien!

Waarschuwing: door deze video kunt u misschien boos worden, uw bloed kan namelijk gaan koken door het gene wat u gaat zien. (Dus achteraf niet boos worden op ons)


Excuses aanbieden voor stoer gedrag
De jongen die zogenaamd stoer gedaan zou hebben, wordt afgetuigd en houd er een gebroken neus aan over. Op het einde van de video is te zien hoe deze mishandelde jongen vervolgens zijn excuses moet aanbieden aan deze pesters. Omdat hij zogenaamd stoer gedrag vertoond zou hebben. Wat deze jongen ook misdaan heeft, het is nooit goed te praten hoe deze pesters hem behandelen. De beelden gaan op social media ook als een lopend vuurtje rond. Hopelijk speurt het Dumpert of VKMAG team ze op! Om eens even goed met te ze praten. Want zeg nou zelf? Wat voor straf zullen ze krijgen in Nederland? Ze mishandelen iemand, en krijgen dan een taakstrafje van 20 uurtjes vuilnis opruimen op straat? Daar lachen ze om. Ze moeten hard aangepakt worden, no mercy! Dat hebben zij immers ook niet voor het slachtoffer!

Wat vonden jullie van dit filmpje? Wij vonden het heel schokkend! Laat het ons weten in een reactie onderaan de pagina!

mishandeling

Bron: VKMAG 

Gent Student

Papa Gentstudent! #doehetvoorgentstudent

Eén gedachte over “Pesters mishandelen een jongen

  • mei 24, 2019 om 12:37 pm
    Permalink

    Weer die getinte jongeren…

Reacties zijn gesloten.