Nieuw viraal evenement, de bermuda driehoek bestormen!

Nieuw viraal evenement, de bermuda driekhoek bestormen! Het evenement heet: ” Storm The Bermuda Triangle, It Can’t Swallow All Of Us”. Dit is ontstaan als vervolg op het area 51 evenement dat viraal ging. Deze is alleen iets leuker, omdat je er niemand mee lastig valt! Er gaan momenteel al 40.000 mensen heen en nu er ook media aandacht bij komt zal dit aantal zeker stijgen in de komende dagen/weken.

Bermuda driehoek groepen op Facebook

Klik hier om de je aan te melden voor de groep en mee te gaan naar de Bermuda driehoek!

Duidelijkheid
Het is gewoon een grappige evenement, een leuke prank. Neem het vooral niet al te serieus. Deze 40.000 mensen gaan echt niet allemaal met een bootje naar de Bermuda driehoek. Dus keep calm!

Bermuda Driehoek
Iedereen heeft vast wel eens gehoord van de Bermuda Driehoek? Dit is een mysterieus stukje zee waar in de loop der jaren heel veel schepen en vliegtuigen verdwenen zijn. Helaas is de oorzaak nooit aan het licht gekomen, het is tot nu toe nog een groot mysterie. Getuigen spreken vaak over storingen in de apparatuur en een mistbank of storm die ineens opdoekt. Bekijk hier onder de video voor meer uitleg over de Bermuda Driehoek.

Afsluiting
Wat vonden jullie van dit Gentstudent.net artikel? Wij vonden het reuze interessant en hebben de groep meteen gejoined!

Heb jij nog vette content die wij moeten posten? Stuur het in naar info@gentstudent.net

Gent Student

Papa Gentstudent! #doehetvoorgentstudent