Man bouwt zijn huis om tot kattenpretpark

Man bouwt zijn huis om tot kattenpretpark
Wij horen je denken, wat is een kattenpretpark? Nou in onderstaand filmpje is duidelijk te zien waarom wij het een kattenpretpark noemen. De eigenaar besteden namelijk meer dan 10.000 euro aan glijbanen, kattenluikjes op plafondhoogte en meer bijzondere dingen voor de katten. Bekijk dus snel het onderstaande filmpje!

Kattenpretpark

De eigenaar maakte in het verleden wat ergs mee. Twee van zijn katten overleden helaas. Hij besloot om katten uit het asiel te redden en ze in zijn huis op te vangen. Echter was het huis destijds nog niet helemaal geschikt voor de katten. Hij zorgde er dus voor dat de katten zicht thuis voelde in zijn woning. Hij bleef maar bouwen aan het huis, om er uiteindelijk het ultieme kattenpaleis van te maken. En dat is hem gelukt. Hij begon met een paar katten, later werden het er 15 en inmiddels wonen er zelfs 22 katten in zijn kattenhuis!

Het is grappig, want meestal als je een vrouw ziet die denkt dat ze ‘for-ever-single’ blijft. Dan moeten we het al snel een kattenvrouwtje en zeggen we dat ze later eindigt als single met 20 of meer katten. Maar in dit geval is het dus een man, wat je relatief weinig tegen komt.

Het is mooi om te zien, hoe deze man zich inzet voor de asiel katten. Hij is in onze ogen een echte held en heeft zijn doel in het leven gevonden! Hopelijk blijft hij de katten nog jaren met liefde behandelen in zijn kattenhuis!

Doe jij ook wel eens iets goeds voor dieren? Zo ja, laat het ons weten in een reactie.

Wat vond jij van dit Gentstudent filmpje? Laat het ons weten in een reactie onderaan de pagina!

Nog een kattenfilmpje zien? Schattige kittens
Ander leuk filmpje met een kat erin zien? Kat met skils

Bron: Youtube

Gent Student

Papa Gentstudent! #doehetvoorgentstudent