Idioot rijdt met Audi RS6 378 KM/U op de snelweg en filmt het


 

Idioot rijdt met Audi RS6 378 KM/U op de snelweg en filmt het
Voor sommige mensen is 120 km/u al heel snel en beangstigend, maar deze idioot doet er nog een schepje boven op. Deze idioot blijft maar gas geven met zijn Audi RS6 zonder begrenzer en haalt snelheden tot boven de 350 kilometer per uur. Het ergste is nog, dat dit legaal is in Duitsland. Bekijk hier onder het Gentstudent filmpje…..

Gevaarlijk
Slim is het niet, maar het is wel legaal in Duitsland. Alleen je kunt er ook andere mensen mee in de problemen brengen. Houdt iedereen er wel rekening mee dat jij 350+ kilometer per uur rijdt? Je neemt een groot risico door zo absurd hard te gaan crossen over de snelweg. Maar goed, hij filmt het zelfs en is dus niet bang.

Audi RS6
Onder de Audi A6 varianten is de Audi RS6 de sportiefste versie. Een wat betere/hogere gemiddelde klasse auto van Audi, de Duitse autoproducent. Deze Audi RS6 kan super snel en is gemaakt om te concurreren met de BMW M5 en Mercedes-Benz AMG.

Meningen
Wat vonden jullie van deze snelheidsduivel? Is het oké om dit eens in je leven te doen op de Duitse snelwegen? Heb jij zelf ook wel eens super hard gereden op de Duitse snelwegen? Wat vinden jullie van de deze auto? Heb jij er wel eens in gereden?

Laat het ons weten in een reactie onderaan de pagina! 

Gent Student

Papa Gentstudent! #doehetvoorgentstudent