Gentstudent Snapchat account

Gentstudent snapchat account kwijt?
Gentstudent is de laatste tijd vaak verwijderd van Snapchat, helaas. Maar geen stres, wij zorgen ervoor dat jij altijd een overzicht hebt met de Gentstudent snapchat accounts!

Huidige Gentstudent Snapchat accounts
G3ntstud3nt
G4ntstud4nt

Deze twee accounts posten momenteel de huidige content.

Gentstudent back-up accounts
Gentstudent2

Mochten de huidige snapchat accounts verwijderd worden, is het handig om het back-up account ook te volgen. Hier worden meestal de nieuwe accounts weergegeven.

Meer informatie over Gentstudent
Nu weet jij dus wat de huidige snapchat accounts zijn en ook wat het back-u p account is! Maar wat is Gentstudent nu eigenlijk? Gentstudent is een snapchat community die is opgericht door een student. Deze begon met het plaatsen van leuke, grappige, mooie, pikante of gekke content. Van studenten voor studenten, zo kun je het zien. Je kunt namelijk zelf je content insturen naar het account. De eigenaar bepaald dan of hij jouw content er wel of niet op zet. Doet hij dit? Dan zien meer dan 100.000 mensen je content binnen 24 uur. Daarna gaat het weer van snapchat af. Je kunt het ook anoniem doen, door jezelf onherkenbaar te maken.

Uncensored gentstudent snapchat account
Op speciale gelegenheden, is er zelfs iets speciaals namelijk een uncensored account. Dit wil zeggen, hierop komen geen filters op pikante content. Omdat Snapchat nogal streng is worden geslachtsdelen afgedekt. Bij het uncensored account gebeurt dit niet! Hier ontstaat altijd een hele hype op. Want welke student houd nou niet van een pikant plaatje? Of vind jij het stiekem spannend/opwindend om zelf iets in te sturen? Maar goed, Gentstudent is precies wat elke student kan gebruiken in zijn/haar leven. Namelijk even ontspanning! Dat is ook nodig als je elke dag met je hoofd in de boeken zit. Hopelijk weet jij nu wat Gentstudent inhoud, wij raden het je aan om het account te volgen. Geef het een poging, mocht het je niet bevallen kun je het altijd weer verwijderen.