Gentstudent snap video’s


 

Gentstudent snap video’s
Iedereen heeft wel eens wat kiekjes van Gentstudent voorbij zien komen toch? Omdat de stories op de Snapchat maar 24 uur erop blijven loop je dus een hoop leuke video’s van Gentstudent mis. Hier kunnen wij via deze pagina verandering in brengen. Hier worden regelmatig nieuwe Gentstudent snap video’s geüpload. Bekijk dus regelmatig deze pagina om nieuwe video’s te zien!

Wat zijn Gentstudent filmpjes nu precies?
Wat houden deze filmpjes die je net bekeken hebt nu precies in? Dat is een goede vraag! Gentstudent is een snapchat account, waar vooral studenten hun foto’s en filmpjes naartoe sturen. Deze worden vervolgens (indien ze leuk zijn) op de Snapchat story gezet. Hier blijven ze dan 24 uur zichtbaar voor alle volgers van het account. Wat voor foto’s en filmpjes kun je hier aantreffen? Hetzelfde soort als je hierboven zag in de filmpjes. Dit kunnen dus flashes van pikante lichaamsdelen zijn. Grappige filmpjes, leuke foto’s. Alles wat je je maar kan bedenken. Het Snapchat account heeft één beheerder en deze keurt vervolgens of ze wel of niet op de story komen. Zo wel? Dan zijn ze dus 24 uur zichtbaar voor iedereen die het huidige Snapchat account volgt: G3ntstud3nt5. Volg dus snel dit account om niets te missen!

Wat vinden jullie hier van?
Wat vinden jullie eigenlijk van het account? Wij van de redactie vinden het geweldig. Je ziet de raarste en gekste dingen voorbij komen en het is altijd wel leuk om te kijken als je je even verveelt. En soms heb je geen tijd of zin om te kijken en dan kijk je na een paar dagen gewoon weer. Het nadeel daaraan is wel dat je dan een hoop gemist hebt. Vandaar dat we nu ook filmpjes op deze pagina plaatsen! Zodat iedereen optimaal op de hoogte is van alles wat er gepost wordt!

Hoe vaak posten jullie Gentstudent snap video’s?
Wij proberen deze pagina wekelijks bij te houden. Dit houdt dus in dat er wekelijks nieuwe video’s bij komen. Houd deze pagina dus goed in de gaten zou ik zeggen!

Mocht jij nog vette content hebben voor op onze website of het snapchat account? Stuur dit dan in via de contact pagina! 

Gent Student

Papa Gentstudent! #doehetvoorgentstudent

Eén gedachte over “Gentstudent snap video’s

  • april 18, 2019 om 6:36 pm
    Permalink

    Mooie dames in de filmpjes!
    Ik wil meer zien 🥰

Reacties zijn gesloten.