Gentstudent.net naakt filmpje


 

Gentstudent.net naakt filmpje!
Eens in de zo veel tijd komt er een Gentstudent uncensored accountje vrij. Dat betekend dat alles te zien is van de inzendingen. Laatst was het weer raak. Het vreemde eraan is dat mensen het filmpje en online gooien op het internet. Wij hebben een van deze filmpjes weten te bemachtigen en willen dit graag met jullie delen! Dus mocht jij geen genoeg krijgen van de Gentstudent naakt filmpjes? Bekijk dan onderstaand filmpje!

Dit was het Gentstudent uncensored account van 6 januari 2019. Mocht jij dit gemist hebben? Kun je het terug kijken via bovenstaande video!

Wat is Gentstudent Uncensored?
Normaal worden de gevoelige delen van het lichaam bedekt, ondanks dat deze onbedekt ingezonden worden. Dit komt omdat Snapchat anders een ban uitdeelt. Maar bij het behalen van een speciale mijlpaal, komt er een speciaal account vrij. Deze wordt ook aangemaakt met in het achterhoofd wetende dat deze weer verwijderd zal worden. Hier sturen alle fans dan hun naakte foto’s en filmpjes heen. Deze worden vervolgens op het verhaal gepost. Je moet er alleen wel snel bij zijn, want de filmpjes en foto’s worden vaak binnen 1 uur al verwijderd en het account is binnen 12 uur al verbannen.

Wanneer is de volgende Uncensored?
De laatste is alweer van een tijdje geleden, in maart 2019. Wij gaan er vanuit dat er binnenkort weer een uncensored accountje vrij komt. Zodra de zomervakantie begint, puur om te vieren dat de zomervakantie begonnen is en voor alle trouwen fans!

gentstudent naakt
Een paar voorbeelden van wat jij kan zien op dit speciale Gentstudent account!
Zoals je ziet is geen enkel lichaamsdeel bedekt, dit betekend dus het uncensored gedeelte.
Op de normale verhalen worden deze wel bedekt!

Wat vinden jullie van dit Uncensored filmpje? Moet het verwijderd worden van het internet, of is het wel vet dat dit te zien is? Gelukkig bedekken de meeste mensen hun hoofd waardoor niet te zien is wie hij of zij zijn. Maar goed, het staat er nu eenmaal op en we moeten het ermee doen.

Laat onderaan de pagina in een reactie weten wat jullie van dit artikel vonden!

Groetjes,
Gentstudent redactie 

Gent Student

Papa Gentstudent! #doehetvoorgentstudent

Eén gedachte over “Gentstudent.net naakt filmpje

Reacties zijn gesloten.