Gentstudent foto

Alle informatie over Gentstudent foto vind je hier!
Ben jij een echte Genstudent fan? Dan zit jij op de juiste pagina!
Op deze pagina kun je namelijk elke foto bekijken van leuke studenten.
Wat zijn dit precies voor foto’s horen wij je nu denken? Dit zijn foto’s van leuke studenten die toestemming hebben gegeven om op deze pagina te komen. Zie dit als de wall of fame voor alle studenten.

Wat is een Gentstudent foto?

Dit is een foto die bijvoorbeeld het logo heeft van Gentstudent. Of een tekst erop met bijvoorbeeld:
Alwayspromoting
Gentstudent
Doehetvoorgentstudent
”Studentenarmy”
”Proudtobestudent”
”Team cup A”
”Team cup C”
”Team Red”
En zo zijn er nog een hele hoop termen die wel bekend zijn onder de trouwe studenten die al jaren fan zijn! De nieuwe zullen snel genoeg in aanmerking komen met alle termen en hier ook weet van krijgen.

Is een foto insturen mogelijk?

Natuurlijk is het mogelijk om een foto in te sturen, echter ga je wel door een strenge controle. Wat houdt dit nu in? Niet iedereen kan zo maar op de story komen natuurlijk, als alle foto’s en/of video’s die ingestuurd werden op het verhaal komen zou het niet meer leuk zijn om naar te kijken. Deze worden namelijk gefilterd en alleen de echte goede foto’s die voldoen aan alle eisen komen vervolgens op de story terecht. Dit maakt het dus ook extra speciaal als jij op de story komt! Want dit overkomt niet iedereen. Tegenwoordig zie je ook vaak op Tinder profielen van dames en heren staan hoe vaak hij/zij op de story te bewonderen was. Dit is een hele hype aan het worden die niet meer te stoppen is.

Meer Gentstudent Foto’s komen in de loop der tijd!

Bekijk ook Gentstudent op Youtube!