Gentstudent Film (Twee gentstudent filmpjes)


 

Heb jij altijd al een Gentstudent film online willen zien? Dan is dit je unieke kans! Je kunt nu namelijk hier twee gentstudent films zien! Hierin zie je de meeste leuke, gekke en hilarische content van studenten voor studenten. Je kunt namelijk zelf ook content insturen naar gentstudent! Wist jij dat al? Zo maakt de eigenaar er een gentstudent film van! Met jou erin als hoofdpersoon? Stuur dus snel iets op! Dit kan ook via de website via de contact pagina.

Filmpje 1

Wat vond jij van het eerste Gentstudent filmpje? Laat het ons weten in een reactie onderaan de pagina!
Wat vond jij van het tweede Gentstudent filmpje? Laat het ons weten in een reactie onderaan de pagina!

Heb jij al eens op Gentstudent gestaan? Het is trending aan het worden. Steeds meer studenten sturen namelijk hun content in naar Gentstudent die hier vervolgens een filmpje van maakt op zijn Snapchat verhaal. Het nieuwe Gentstudent account is nu: G4ntstud4nt en Gentstudent2.
Zorg er dus voor dat jij deze twee snapchat accounts volgt! Anders mis jij alle pret en dat is zonde toch?

Tegenwoordig kun je Gentstudent ook volgen op andere social media’s zoals Instagram en Facebook. Het is dus niet alleen maar op Snapchat. Dit komt omdat Snapchat de Gentstudent accounts continue verwijderd, helaas. Maar de eigenaar is vastberaden en een echte doorzetter. Hij laat Gentstudent nooit verloren gaan!

Veel plezier met kijken! Groetjes. 

Gent Student

Papa Gentstudent! #doehetvoorgentstudent