Gentstudent.d en Gentstudent2


 

Huidige Gentstudent snapchat account Gentstudent.b
Helaas is gisteren op 25-02-2019 het account Gentstudent.b verwijderd van snapchat. Dit kwam naar aanleiding van het barmeisje, dat haar tieten liet zien in de kroeg. Helaas is dit bericht te vaak gemeld door haters en werd het snapchat account verwijderd. Maar er is ook goed nieuws!

Gentstudent.c
Gentstudent.c is het nieuwe snapchat account! Voeg deze dus snel toe om niets te missen van het spektakel op Snapchat. Voor de leukste, grappigste, pikantste foto’s en filmpjes moet jij het account dus volgen! Inmiddels is de community uitgegroeid tot een ware trend onder de jongeren in Nederland en België. Het is mooi om te zien hoe alle tieners een front vormen en de leukste content insturen! Alleen maar lof voor de beheerder die zich dagelijks flink inspant om ons te vermaken met de content!

Gentstudent.d
Gentstudent.d is een van de twee nieuwe back-up accounts! Vergeet deze dus niet toe te voegen op. Je weet het namelijk nooit wanneer het huidige account verbannen zal worden. Om dus nooit iets te missen is het ook belangrijk om de back-up accounts toe te voegen. Dit kost je maximaal 10 seconde en levert je een hoop kijkplezier op! Dus voeg snel het account Gentstudent.d toe!

Gentstudent2
Gentstudent2 is het laatste back-up account, momenteel is het nog niet duidelijk op welke van de twee back-up accounts de foto’s en filmpjes verder gaan als het hoofdaccount verbannen word. Maar het is verstandig om beide accounts toe te voegen om er 100% zeker van te zijn niets te missen. Twee back-up accounts, mocht er iets heel ergs gebeuren met twee accounts, heb jij gelukkig het derde account nog in je telefoon staan!

Conclusies
Gentstudent.b is verwijderd van Snapchat (verbannen).
Gentstudent.c is het huidige account, waar alle content op komt.
Gentstudent.d is een back-up account.
Gentstudent2 is een back-up account.

Vergeet dus niet te volgen en veel kijkplezier toegewenst! 

Gent Student

Papa Gentstudent! #doehetvoorgentstudent

Eén gedachte over “Gentstudent.d en Gentstudent2

 • februari 26, 2019 om 6:42 pm
  Permalink

  Thanks voor de update!
  Was Gentstudent al kwijt geraakt.

  Heb nu gentstudent.c, gentstudent.d en gentstudent2 toegevoegd. Mis ik nog wat accounts?

  Groetjes

Reacties zijn gesloten.