Gentstudent alternatief 2019


 

Gentstudent alternatief 2019

Wat zijn de Gentstudent alternatieven in 2019? Er kwam namelijk aardig wat vraag na, vandaar dat wij dit artikel posten voor alle studenten. Hoe komt het dat hier vraag naar is? Dat is vrij simpel, Gentstudent gaat soms maanden weg waardoor er dus een groot aanvraag gat ontstaat. Veel studenten verwachten dagelijks de leukste en gekste story’s maar moeten dan even geduld hebben. Nou, dat hebben ze dus niet! En daarom gaan wij in dit artikel in op alle alternatieven die er zijn.

De alternatieven van Gentstudent zijn?

We hebben er allemaal wel eens van gehoord, namelijk RotterdamStudent.
Wij hebben al eens een artikel aan hun gewijd. Destijds noemde wij dit de Nederlandse versie van het account. Ze hebben inmiddels al meer dan 4000+ instagram volgers, helaas ook weer een nieuw snapchat account. Hier zijn dus nog geen cijfers over bekend. Wil jij Rdamstudent volgen op Snapchat? Scan dan onderstaande foto!

Rotterdamstudent42.2
Rotterdamstudent42.2 op Snapchat adden

We horen je denken, waarom zou ik in godsnaam Rotterdamstudent toevoegen op snapchat? Nou het antwoord is heel simpel, het is eigenlijk precies hetzelfde als jij gewend bent van hun Belgische collega’s uit Gent. Enkel is dit de Nederlandse versie en nog een iets kleiner begrip. Maar het is enkel een kwestie van tijd of er zullen meerdere grote community’s op staan. Want iedereen zegt altijd ‘Dit is nep’? Maar wat is er precies nep aan? Het concept is hetzelfde, enkel is de naam anders. Het gaat uiteindelijk enkel om het vermaken van de fans toch?

Gentstudent alternatief nodig? Deze hebben wij allemaal gevonden in 2019.

EindhovenStudent
NijmegenStudent
AmsterdamStudent
DenBoschStudent
DeventerStudent
DenhaagStudent
BredaStudent
GroningenStudent
AlmereStudent
TilburgStudent
UtrechtStudent

Het nadeel is dat deze accounts ook vaak last hebben van bans op Snapchat, vandaar dat we zo één twee drie niet al hun snapchat namen tevoorschijn konden toveren. Maar onthoud goed studenten, Google is je grootste vriend in deze tijden van nood. Type gewoon ‘Eindhoven student snapchat’ in op Google en voila je vindt hem binnen no time!

Enjoy the story!
 

Gent Student

Papa Gentstudent! #doehetvoorgentstudent