Dutch Emma het treinmeisje!


 

 

Dutch Emma het treinmeisje
De vraag die iedereen wel eens heeft gesteld: Hoort ‘DutchEmma’ het treinmeisje nu wel of niet bij Gentstudent? Wij gaan het onderzoeken in dit artikel. Want de filmpjes van een bepaald treinmeisje op Gentstudent lijken wel erg veel op het meisje dat wij kennen als ‘Dutch Emma’.

We zullen een aantal video’s laten zien van ‘Dutch Emma’ en dan is het aan jullie om te beoordelen of dit nu wel of niet het treinmeisje is dat we vaak zien op Gentstudent! 

Andere filmpjes van haar:
https://nl.xhamster.com/videos/dutch-girl-in-train-9554294
(Treinmeisje in de bus):
https://nl.xhamster.com/videos/on-the-bus-or-train-she-loves-to-show-her-boobs-10591647#mlrelated
Gast ziet het Gentstudent treinmeisje niet:
https://nl.xhamster.com/videos/guy-on-train-still-doesn-t-see-boobs-10089790#mlrelated
Laat tieten in het openbaar zien:
https://nl.xhamster.com/videos/girl-flashing-titts-in-public-11348188#mlrelated 

De vraag aan jullie nu!
Na het zien van al deze filmpjes, wat denken jullie nu? Is Dutch Emma, het treinmeisje dat we vaak zien op Gentstudent? Laat je antwoord aan ons weten onderaan de pagina in een reactie!

Wie kent haar nou niet? Het treinmeisje dat bijna wekelijks te zien is op de Gentstudent Story! Wanneer ze weer eens met haar tieten speelt in de trein, en niemand die op haar let. Het gerucht gaat dat ze gestopt is, omdat er mensen waren die haar privé hebben benaderd/aangesproken en dat was natuurlijk niet bedoeling. Het meisje wou graag privé blijven onder de online naam: ”Dutch Emma”. Wat haar echte naam is is voor ons niet relevant. Wij hebben dat ze blijft doorgaan met het maken van haar filmpjes. Het moet voor haar vast ook heel opwindend zijn om in het openbaar, met jezelf te spelen. Denk bijvoorbeeld aan in de bus, in de trein of in het park. Elk moment kun je betrapt worden, elk moment kan er iemand naar je kijken. Je weet nooit wat er gaat gebeuren! 
treinmeisje

Wij zeggen Emma ga zo door! Toppertje! Ons schattige treinmeisje xoxo. 

Gent Student

Papa Gentstudent! #doehetvoorgentstudent

Reacties zijn gesloten.