Dronken man berijdt een giraf in de dierentuin


 

Dronken man berijdt een giraf in de dierentuin

Je zou het haast niet geloven, maar het is echt waar. Deze dronken man wou eens wat nieuws proberen en beklimt een Giraffe om erop te gaan rijden. Dit leverde hilarische en unieke beelden tegelijk op! Hij liep in de dierentuin, zag een giraf en kwam met een idee. Wat nou als ik tegen het hek aan klim en vervolgens op de giraf klim? Het werkte ook nog! Dit voorval gebeurde in Kazachstan. Bekijk snel onderstaande beelden! 

De beelden van de dronken man die op de giraf klimt en er een ritje op maakt 

Het vervolg

Nadat de man even op de giraf heeft mochten zitten lijkt het beest er genoeg van te hebben en gooit hem er vervolgens af. Het is nog best een sprong van bijna 2 meter hoog als je het zo snel bekijkt? Dat moet pijn doen voor de man. Vervolgens staat hij op en klimt over het hek terug naar de andere bezoekers. De politie is nog druk op zoek naar deze man, dit is natuurlijk een strafbaar feit. Wij zijn benieuwd hoe dit gaat aflopen en wat voor straf de man krijgt voor deze domme actie.

man valt van giraf af
de man wordt van de giraf af gegooid en valt best een eindje naar beneden

Wat is een giraf en/of giraffe?

Een giraf is een dier dat voor komt in Zuid-Afrika, het staat op vier poten en heeft een hele lange nek. Ik denk dat iedereen in Nederland wel weet wat een giraf is? Ze zijn bijna overal wel te bewonderen in een dierentuin. Maar dat de man deed in bovenstaand filmpje is natuurlijk niet de bedoeling. Deze dieren moet je met rust laten en ze zijn niet om op te rijden als een paard….

Afsluiting

Wat vonden jullie van dit artikel ”Dronken man berijdt een giraf in de dierentuin?” Wij vinden het triest maar tegelijk levert het ook unieke beelden op…..

Heb jij nog een content die wij moeten zien of posten? Stuur het op naar info@gentstudent.net en wie weet staat het deze week nog online.

Met vriendelijke groet,
De Gentstudent.net redactie 

 

Gent Student

Papa Gentstudent! #doehetvoorgentstudent