DHVGS4040 Nieuwste account voeg deze snel toe


 

DHVGS4040 het nieuwste account

Helaas was het weer zo ver, er werden twee accounts tegelijk verwijderd van Snapchat. Het nieuwste account is dus DHVGS4040. De bans komt omdat de accounts tegen de richtlijnen zijn volgens Snapchat zelf. Alles wordt door fans ingestuurd en op de pikante stukken wordt censuur geplaatst. Toch zijn hun het er niet mee eens en delen continue bans uit. Helaas.

Voeg dus snel DHVGS4040 toe op snap! 

Back-up account volgen

Wil jij nooit iets missen van de nieuwste accounts? Zorg er dan voor dat jij altijd het back-up account volgt, deze krijgen namelijk nooit een ban omdat daar enkel de nieuwste account namen op gepost worden!

Echtnietgent = het huidige back-up account.

Waarom deze accounts volgen?

Zoals veel mensen inmiddels wel weten is Gentstudent een ware hype geworden onder jongeren en studenten. Hier worden dagelijks de gekste, heetste en grappigste filmpjes en foto’s op gedropt en het mooiste is nog? Deze worden allemaal ingestuurd door de fanbase. De fanbase bestaat uit al de kijkers! Je moet het dus zien als van studenten voor studenten, zo houdt iedereen elkaar lekker bezig!

Tinder en Gentstudent?

De hype gaat verder, steeds meer meiden maar ook jongens zetten in hun Tinder bio dat ze op Gentstudent hebben gestaan en ook hoe vaak. Dit is zeer in trek bij de wat hitsige jongens en meiden op Tinder! Een aanrader? Dat moet je helemaal zelf weten! 

Afsluiting

Zorg er dus voor dat jij het nieuwste account DHVGS4040 volgt!
Vergeet de back-up echtnietgent niet te volgen!
En veel kijk plezier 🙂

Mochten er veranderingen optreden zullen wij jullie hiervan op de hoogte houden.

Groetjes! 

Gent Student

Papa Gentstudent! #doehetvoorgentstudent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *