dhvgs2019 volg jij dit account al?


 

Volg jij dhvgs2019 al op Snapchat?
dhvgs2019 is namelijk het nieuwste Gentstudent account op Snapchat. Wil jij niets missen van de gekke, leuke, bizarre en pikante filmpjes/foto’s die het verhaal te bieden heeft? Volg dan snel dit account! Want welke tiener en/of student of fan wilt dit nou niet missen? Dagelijks de gekste story voorbij zien komen op je snapchat account! Wij weten het wel! Dus gewoon volgen!

dhvgs2019 snapchat
dhvgs2019

Waarom zou ik dit account volgen?
Dit is namelijk het nieuwste account en nog steeds niet verbannen! Dus als jij niets wilt missen en een fan bent. Moet je dit account toch echt gaan volgen!

Voeg dus snel: dhvgs2019 toe!

Wat komt er op de story dan?
Alle fans samen verzorgen de content! Dit houd in, dat fans zelfs foto’s en filmpjes op sturen. De eigenaar bekijkt alle ingezonden beelden en foto’s en kiest er vervolgens een aantal uit om op de story te zetten. Er komen een hoop grappige filmpjes en foto’s op de story. Maar ook pikante en veel vrouwen vertegenwoordigen een bepaald team. Voorbeelden van zulke teams:

#treinmeisje
#teamnobra
#Team Red
#Team Blue
#Team White
#Team Black
Deze teams, worden gemaakt op basis van de kleur van je lingerie.
Verder heb je nog veel termen zoals: #alwayspromoting , #doehetvoorgentstudent , #bootywednesday #cupa #cupb #cupc #cupd #cupe #cupf #pikant #gentstudent #smalltitties #bigbooty #booty #dubbeld #tieten #tiet #seks #sex #sexy #vrouwen #lingerie

Deze vrouwen ‘strijden’ dan dus tegen elkaar en joinen bij een team. Maar ook mannen doen mee. Wat het dus extra leuk maakt.

teamrood gentstudent
Voorbeeld: #teamrood

Veel mensen gebruiken ook hun locatie filter, hierdoor zetten zij hun dorp en/of stad op de kaart.

Voorbeeld: ik woon in Amsterdam? Dan zet ik mijn locatie filter aan op Snapchat en stuur ik vervolgens een leuke foto naar Genstudent in met de plaatsnaam Amsterdam erop! Het begon natuurlijk allemaal ooit in Gent, maar inmiddels komen er inzendingen binnen vanuit heel Nederland en België! 

Gent Student

Papa Gentstudent! #doehetvoorgentstudent