De nieuwe zomertrend zonder BH de straat op

De nieuwe zomertrend zonder BH de straat op.
De zomer komt er aan, en de vrouwen krijgen het weer gek in de bol. Aankomende zomer is het namelijk de trend om zonder BH over straat te gaan. Dit klinkt misschien een beetje vreemd, maar ze hebben natuurlijk nog wel een t-shirt of hemdje aan. Er is niets lekker voor een vrouw dan zonder BH rond te lopen, het gevoel van de knelling is dan weg. Voor de mannen is dit ook heel gunstig, zij hebben iets om naar uit te kijken! Stel je eens voor je bent een man en loopt over straat en ziet een vrouw lopen. Ze ziet er wel goed uit, en dan kijk je naar haar tieten en zie je dat ze geen BH aan heeft, hoe opwindend is dat?

Hier onder zijn een aantal foto’s te zien van de nieuwe zomer trend, vrouwen zonder BH aan.

Zonder BH


Vrouw zonder BH
sexy vrouw zonder BH
tieten
boobs
tieten
tetten
selfie in hempt
mooie vrouw
tepels
dikke tieten
heerlijke dame
sexy
hot
sexy pyjama
wauw
mooie tepels

Hier boven zijn een stuk of twintig mooie vrouwen te zien die het aandurfde om zonder BH de straat op te gaan. Het ziet er wel heel sexy uit moeten wij eerlijk toegeven. Alleen de vraag is, accepteert de maatschappij het ook? Het komt namelijk wel een beetje goedkoop over in onze ogen. Maar goed, iedereen is er vrij in om zich te kleden hoe hij/zij dat wilt. En eerlijk is eerlijk het is wel sexy! Dus wij zeggen vrouwen, neem deel aan de zomertrend en laat die BH’s lekker in de kast liggen!

Laat die zomer maar beginnen of niet mannen? 😀
Wij hebben er in ieder geval al zin in! Maar dit wordt dus de nieuwe zomertrend, zou jij je dochter of vriendin zo de deur uit laten gaan?

Wat vonden jullie van dit Gentstudent artikel? Laat het ons weten in een reactie onderaan de pagina.

Heb jij nog vette content, tips of ideeën voor op onze site en/of social media pagina’s? Laat het ons dan weten via de contacft pagina!

Gent Student

Papa Gentstudent! #doehetvoorgentstudent