Beroemdheden die verdwenen en nu nog vermist zijn


 

Beroemdheden die verdwenen en nu nog vermist zijn!
In 2019 weten we bijna alles over de beroemdheden, via de diverse sociale media platvormen. Je ziet en hoort dus alles wat beroemdheden doen. Het lijkt dus onmogelijk dat zo’n persoon kan verdwijnen? Maar niets is minder waar! Onder dit stukje tekst kun je de video zien die hier over gaat! Hierin wordt alles uitgelegd. Bekijk dus snel onderstaand filmpje!

Beroemdheden vermist

Beroemdheden die mysterieus verdwenen door de tijd heen
We geven ze stuk voor stuk een nummer, met naam en vertellen er een klein stukje over.

9; Oscar Zeta Acosta
Oscar was een Amerikaanse advocaat, politicus en schrijver.
In mei 1974 verdween hij tijdens zijn reis naar Mexico. Zijn zoon was de laatste persoon die hij sprak. Hij lichaam van hem is nooit gevonden. Het gerucht gaat dat hij een ruzie kreeg met drugsdealers en zijn lichaam gedumpt is.

8; Harold Edward Holt
Harold was een Australisch politici.
Op 17 december 1967 ging Harold Holt een stukje zwemmen in de zee. Hij kwam nooit meer terug van zijn zwemtocht. Zijn lichaam is ook nooit gevonden, men vermoed dat hij verdronken is.

7; Jim Gray
Jim Gray Amerikaans informaticus, geboren in 1944 Amerika.
In 1998 kreeg hij een award voor zijn werk met databases. In 2007 ging hij een stukje zeilen in zijn eentje. Om de as van zijn moeder te verstrooien. Echter is hij nooit meer terug gevonden of gezien. Het vreemde eraan is, is dat het die dag mooi weer was. 4 dagen zoeken leverde niets op voor de kustwacht. 5 jaar na zijn verdwijnen werd hij wettelijk dood verklaard. Maar hoe het echt is afgelopen weet niemand.

Om de andere beroemdheden en hun verhaal te weten te komen, moet je het filmpje hier boven bekijken! Wij wensen jullie veel kijk plezier.

Zelf wisten wij ook niet dat beroemdheden ook konden verdwijnen zonder enige verklaring of hun lichaam dat gevonden wordt.

Heb jij nog content voor Gentstudent? Stuur het dan in via de contact pagina!

P.s laat onderaan de pagina even weten wat jij van dit artikel vond! 

Gent Student

Papa Gentstudent! #doehetvoorgentstudent