Bedrijf dat sekspoppen maakt heeft vacature voor testers


 

Bedrijf dat sekspoppen maakt heeft vacature voor testers
Ben jij nog op zoek naar een baan? Dan hebben wij een mooie nieuwe uitdaging voor je gevonden. Misschien is deze openstaande vacature wel iets voor jou! Een Engels bedrijf dat sekspoppen maakt zoekt namelijk nieuw personeel. Om hun sekspoppen te testen! Je krijgt 22 vrije dagen en vrij op de ‘bank holidays’.

Uitleg vacature
Je mag de wereld rond reizen voor evenementen. Dit betekend dus dat jij op sekspop evenementen demonstraties met de poppen moet geven. Het voordeel is dus wel dat je de hele wereld rond moet, je komt dus in allerlei verschillende landen en steden. Ook voordeel voor je vrienden en familie, zij krijgen namelijk korting! Verder krijg je een abonnement op de sportschool en een telefoon van de zaak. Je krijgt hele flexibele werktijden, je hoeft dus niet elke dag van 9 tot 5 te werken. Het salaris is zeker de moeite waard, je gaat namelijk 39.000 euro per jaar verdienen!

Eisen
Je hoeft geen ervaring in de ‘sekspoppen’ business te hebben. Wat wel heel belangrijk is, is een goed oog voor details. Je moet er namelijk goed naar kijken of de poppen er goed uit zien tijdens het testen. En op de hele kleine details letten bij bijvoorbeeld de borsten. Werken met hele strakke deadlines is een must. Want stel je voor, ze willen een nieuwe pop op de markt brengen. Dan moet je dit wel op tijd kunnen en hebben getest. Je hebt dus niet al te veel skills nodig voor deze job!

Overige informatie
Het gaat om het bedrijf Silicone Sex World. Deze zijn namelijk op zoek naar sekspoptesters.
Het nadeel aan deze vacature? Er zijn heel veel concurrenten. Het werden er zelfs zo veel dat ze geen nieuwe aanmeldingen meer accepteren. Maar wij zeggen altijd, de aanhouder wint. Dus je kunt het altijd proberen! Wij zeggen succes met je droombaan als sekspoppen tester!

Wat vonden jullie van dit Gentstudent artikel over de ideale droombaan voor een man? Laat het ons weten in een reactie onderaan de pagina! 

Gent Student

Papa Gentstudent! #doehetvoorgentstudent

Eén gedachte over “Bedrijf dat sekspoppen maakt heeft vacature voor testers

Reacties zijn gesloten.