Aluminium drinkfles kopen doe je bij Fleskopen.nl


 

Aluminium drinkfles kopen doe je bij Fleskopen.nl
Altijd al een aluminium drinkfles willen hebben? Dan is dit een unieke kans voor jouw! Je kunt ze vanaf deze week namelijk bestellen bij Fleskopen.nl. Met dit weer is een aluminium drinkfles natuurlijk ideaal. Dit komt omdat de temperatuur van het drankje dat jij erin doet bewaard blijft. Doe jij een heel koud drankje erin? Dan blijft dit drankje uren koud. Het zelfde geldt natuurlijk voor een warm drankje, denk bijvoorbeeld aan koffie. Wil jij lekker de gehele dag warme koffie drinken op je werk? Vul dan je aluminium drinkfles in de ochtend met koffie!

Witte aluminium drinkfles van Fleskopen.nl
Niet te groot en niet te klein, een mooie moderne witte aluminium drinkfles met een leuk logo erop! Het flesje is 19,5 centimeter hoog en 6,5 centimeter breed. Er kan maar liefst een halve liter aan drinken in (500ml). Je kunt hem handmatig schoonmaken maar ook in de vaatwasser stoppen wanneer je even geen zin hebt om af te wassen. Je koffie blijft tot ongeveer 12 uur warm, je koude water blijft tot ongeveer 24 uur koud in dit flesje.

En het allermooiste komt nog, deze drinkfles kost namelijk maar €7.95!
Wij hebben er zojuist eentje besteld om te kijken of het bevalt.

Wij (Gentstudent.net) zijn namelijk goed voor het milieu en hebben liever een drinkfles die je kunt hergebruiken dan een plastic flesje.

witte aluminium drinkfles

Andere soorten drinkflessen
Verder zagen wij nog een mooie rode aluminium drinkfles op de website staan. Deze gaan wij echter niet beoordelen, omdat wij deze niet hebben aangeschaft. Maar toch laten we jullie even een foto van dit product zien!

Rode aluminium drinkfles

Vraag aan de lezers
Wat heeft jullie voorkeur? Elke dag één of meerdere plastic flesjes gebruiken die slecht zijn voor het milieu? Of een aluminium fles die je kunt schoonmaken en hergebruiken zonder dat het schadelijk voor je is en de drankjes hun temperatuur behouden. Het is namelijk zo dat plastic drinkflesjes hergebruiken heel slecht kan zijn voor je gezondheid. Op het mondstukje, komen namelijk allerlei bacteriën te zitten. Hoe langer jij het flesje hergebruikt hoe slechter het is. Je kunt hem namelijk wel 1/2 dagen achter elkaar gebruiken maar daarna moet je hem echt schoonmaken over vervangen!

Conclusie

Dit was een leerzaam artikel over aluminium en plastic drinkflessen. Onze keuze is gevallen op aluminium drinkflessen. Laat ons weten in een reactie onderaan de pagina wat jullie voorkeur is!

Heb jij nog vette content die wij moeten posten? Stuur het op naar info@gentstudent.net en wie weet posten wij binnenkort een artikel over jou! 

Gent Student

Papa Gentstudent! #doehetvoorgentstudent