Gratis Online Daten

Via GentStudent.net kun je je gratis registreren voor ons unieke online dating platform. Het is daarmee ook volledig gratis om privé berichten naar elkaar te sturen! 

Welkom bij GentStudent

Wat is Gentstudent?
Wat is Gentstudent nu eigenlijk? Gentstudent is letterlijk een fanbase snapchat account. GentStudent is een groot begrip geworden bij jongeren tussen de 12 tot 30 jaar. Op dit snapchat account verschijnen dagelijks de gekste foto’s en filmpjes. Deze worden ingestuurd door de fans (voornamelijk studenten). Door de jaren heen is Gentstudent uitgegroeid tot een waar begrip bij de doelgroep. Wie kent het tegenwoordig nog niet? Je kunt zelf content insturen en met geluk kom jij op het verhaal van dit snapchat account. Inmiddels is er ook een Facebook en Instagram account dat bij dit account hoort. Tijdens de tentamens is het helaas rustig rondom het account. Dan word er even bijna niets gepost, maar normaal dagelijks meer dan 10 foto’s en of filmpjes wat kan oplopen tot honderden per dag.

Nieuwe GentStudenten op het dating platform

De nieuwste GentStudent blogs

Gentstudent

Treinmeisje Julia

Aantal keer bekeken: 23.769 Zoals de meeste van de Gentstudent fans inmiddels wel weten zijn er steeds meer Gentstudent treinmeisjes actief. Zowel op het Gentstudent

LEES DEZE BLOG »

Makkelijk Geld Verdienen Als Gentstudent